XXI. Modern Tánc Találkozó

XXI. Modern Tánc Találkozó
Esemény adatok:
2018. Március 23. (péntek)
Szeged, AGORA

XXI. Moderntánc Találkozó

Tánciskolánk, és Sportegyesületünk versenyzői is képviseltetik magukat a versenyen.

Versenyszámaink, versenyzőink:

BREAK tánc szóló: Kurai Ábel és Révész Zétény

Hip Hop szóló: Szécsi Milán, Ábel Amina, Iván Barnabás és Pintér Roland

Hip Hop duó: Széni Fanni és Sándor Vivien

Hip Hop csoport: X-Treme Junior Crew (Széni Fanni, Módra Bernadett, Tánczos Noémi, Farkas Flóra, Izsák Dorottya, Roskó Petra, Lengyel Laura, Árendás Angelika, Farkas Orsolya)

Hip Hop Formáció: X-Treme Kids és X-Treme Junior

A Szent-Györgyi Albert Agóra (Százszorszép Gyermekház) 2018-ban XXI. alkalommal rendezi meg a Moderntánc csoportok találkozóját, melyen csoportja/ csoportod részvételére feltétlenül számítunk. Szeretettel várunk Csongrád-megye területéről minden olyan csoportot, akik szívesen figyelemmel kísérik más csoport munkáját és kíváncsiak a szakmai zsűri és a közönség értékelésére.

Időpontja: 2018. március 23-24. péntek-szombat. Az X-Treme Tánciskola versenyzői, pénteki napon fognak szerepelni

Helyszíne: Szent-Györgyi Albert Agóra – Szeged Kálvária sgt 23. (parkoló: Gogol u. 32.)

A nézők számára a belépődíj: 500 Ft/fő, 2 napos belépődíj: 800 Ft/fő Jegyek a pontos program ismeretében a rendezvény előtt egy héttel elővételben is és az előadás előtt a helyszínen is vásárolhatók.

Ezen a napokon a kategóriákat figyelembe véve folyamatosan mutatkoznak be a csoportok. Kérjük a csoportokat, hogy nézzék meg egymás munkáját! Egy blokkban lehetőség szerint azonos kategóriában nevezett csoportok lépnek fel. A blokkok után a helyszínen kerül sor az értékelő szakmai megbeszélésre a zsűrivel.

Műfaji kategóriák:

1, Klasszikus balett 2, Karakter 3, Modern tánc (Modern balett, Jazz balett, Graham, Limon, Hammadi technika, Jazz tánc, Esztétikus testképzés) 4, Társastánc 5, Színpadi majorette 6, Divat táncok (Hip-Hop, Sporttánc, Funky, Klipp tánc, Break) 7, Disco tánc 8, Egyéb

Nevezni korosztályi csoportonként/ kategóriánként 1 produkció előadásával lehet. A produkció időtartama max: 5 perc. A tánctér mérete: 6m x 10m.

A következő korosztályi kategóriákat különítjük el: általános iskola 1-4 osztály, általános iskola 5-8. osztály, középiskola 1-4. osztály és felnőtt. Külön nevezhetnek, és külön kerülnek értékelésre az egyénileg és duóban fellépő produkciók.

A díjak: A Zsűri által kategóriánként legkiemelkedőbbnek tartott produkciókat éremmel díjazzuk.

A nevezési díj: Egyéneknek, duóknak : 1.500 Ft / fő, Csoportoknak /3 főtől/ koreográfiánként 6.000 Ft, melyet a Szent-Györgyi Albert Agórában személyesen a kitöltött jelentkezési lappal együtt lehet leadni . Jelentkezési határidő: 2018. március 9. péntek

További információ: Gál Anikó Tel: 06/70-336-70-62 , galaniko@agoraszeged.hu

Jó felkészülést kívánunk! Szeretettel várjuk a csoportokat!

Orbán Hedvig

Igazgató

Hozzászólások